Ros til lokalradioen
Debat Til trods for det meget kedelige og kolde vejr, vi alle slås med for tiden, synes jeg, det er på tide også at være positiv og glad, for de trods alt mange ting, vi alle her i Ballerup Kommune kan nyde gratis.

Jeg tænker og nyder hver dag, især den virkelig dejlige lokal-radio (frekvens: 90.20), der spiller det meste af dagen for mig, og det rigtig gode, er det meget dygtige musikvalg, som de meget forskellige værter disker op med.

Da jeg ikke selv kan synge særlig godt, nyder jeg ikke desto mindre de dejlige melodier, jeg trods alt stadig kan huske og mindes.

Derfor: Nyd musikken! Som min svigerinde i Esbjerg også er begyndt at lytte til.

1 kommentar om “Ros til lokalradioen”

  1. Helt enig.

    Jeg har den også stående på Radio Ballerup når jeg arbejder hjemme eller hygger om aftenen.

    Lokalradioen kan bare noget særligt, som der ikke er plads til i de landsdækkende kanaler. Især er jeg glad for de lidt skæve radioværter som bringer personlighed og hygge med ud til os lyttere.

    Og de er også med på netradiodelen, som jeg er mest bruger af.

    Tak for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *