Røveri i Aldi i Skovlunde Centret
Døgnrapporten Onsdag den 15. januar klokken 19.54 blev supermarkedet Aldi i Skovlunde Centret udsat for røveri.

To mænd havde med kniv truet personalet til at udlevere et større kontantbeløb. De stak af på knallert, i retning mod Skovlunde Center Syd, og beskrives som:

A: Mand, 20-25 år, ca. 175 cm høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden og iført en sort jakke med hætte, blå jeans, sorte sko, sorte handsker og en sort hue. Han talte dansk og medbragte en 15-20 cm lang kniv.

B: Mand, 20-25 år, ca. 175 cm høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden og iført sort jakke med hvidt ternet mønster, blå jeans, sorte sko med sort sål og sorte handsker. Han medbragte en mørk taske og en ca. 10 cm lang kniv.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *