Om den digitale postkasse
Debat Kære Jørgen Bragge. Godt nytår og tak for dit læserbrev.

Folketinget vedtog i 2012 Lov om Offentlig Digital Post. Loven indebærer, at det fra den 1. november i år bliver obligatorisk for alle borgere i Danmark over 15 år at have en digital postkasse. Med den digitale postkasse kan du modtage og sende post til offentlige myndigheder nemt, hurtigt og sikkert.

Den digitale postkasse og e-Boks er ikke det samme. De to ting kan dog sættes op, så de kan ”tale sammen”. Der vil blive mulighed for at blive fritaget for brugen af den digitale postkasse, og Ballerup Kommune vil naturligvis informere om dette i blandt andet Ballerup Bladet, så snart vi ved mere.

Du er velkommen til at kontakte Borgerservice på rådhuset, hvis du har yderligere spørgsmål om digital post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *