Los Amigos er klar til kamp
LSF-Futsal-copy.jpg
’Los Amigos’ fra Ledøje-Smørum er klar til futsalkamp i Smørum Hallen på lørdag, hvor de møder de regerende danmarksmestre fra JB Gentofte.
Fodbold Som optakt til den nye sæson spiller LSF en meget vigtig futsalkamp søndag den 19. januar i Smørum Hallen mod de regerende danmarksmestre fra JB Gentofte.

Futsal er en lidt speciel form for underholdende fodbold inspireret fra Brasilien, og her stiller Smørumdrengene op under navnet ’Los Amigos’.

Los Amigos sluttede sidste år i DBU’s højeste futsalrække på en flot tredjeplads, kun overgået af de regerende danmarksmestre JB Gentofte og rækkens nummer to, Københavns Futsal. De to klubber har lagt sig i førerposition til at promovere futsal i Danmark, men bolden er rund og intet er afgjort før slutfløjt.

I år er der otte hold i Liga Øst, der skal spille om de andenpladser, der giver adgang til DM- Final Four. Ligeledes skal der spilles for at blive i rækken og undgå nedrykning. Pt ligger Los Amigos nummer tre, men rækken er utrolig tæt og mange af kampene bliver oftest først afgjort i de sidste døende minutter.

LS Futsal alias ’Los Amigos’ spiller mod de regerende danmarksmestre på søndag den 19. januar klokken 14 i Smørumhallen, hvor det øvrige program for denne niende spillerunde er:

Klokken 11: B 1903 møder FC Fjordbold, klokken 12: FIB Futsal mod BGA og klokken 15.30: København Futsal mod Nørrebro Bk.

Hvis nogle af avisens læserehar lyst til at spille for LS Futsal/Los Amigos, kan de kontaktes enten via hjemmesiden www.lsf.dk/Hold/FUTSAL/ eller via facebook, hvor de hedder ’Los Amigos Futsal’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *