Kontrabasser i Ledøje Smørum Musikforening
bas1.jpg
Jens Kristian Andersen tager sig kærligt af den ene kontrabas ved koncerten i Smørum Kulturhus søndag den 19. januar.
Koncert Søndag den 19. januar klokken 15 i Kulturhuset på Flodvej 68 i Smørum får Musikforeningen for første gang besøg af en kontrabasduo.

To unge musikere vil præsentere musik skrevet specielt for to kontrabasser. Der vil også blive præsenteret musik for solo kontrabas, og flere af numrene vil være ledsaget af klaverakkompagnement.

bas2

Kristine Hanskov begyndte oprindelig sin musikalske løbebane på klaver og violin, men i 1997 blev det kontrabassen som vandt. Hun forventer at afslutte sin kandidatuddannelse fra Syddansk Musikkonservatorium i år. Kristine er en meget aktiv musiker og har spillet med Salzburger Solisten på ”Internationale Musikfestwoche auf Schloss Berleburg” i 2009 og været med i samspilsprojekter med både Esbjerg Kammerensemble og Odense Symfoniorkester.

Jens Kristian Andersen er uddannet som rytmisk musiker, men har senere taget en uddannelse inden for den klassiske musik fra Syddansk Musikkonservatorium. Allerede som nittenårig begyndte han at spille kontrabas. Han har bl.a. turneret med Randers Big Band, Syddansk Musikkonservatoriums kammerorkester og medvirket i projekter med Odense Symfoniorkester. Han er også en sprudlende del af det københavnske jazzmiljø, og spiller med i ensembler som ”KunTakt” og ”Brumbasserne”.

Der vil blive spillet musik af bl.a. Bottesini, Eccles og Piazolla.

Gæstebilletter til koncerten kan købes i forsalg på biblioteket i Smørum og resterende billetter sælges ved indgangen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *