Judoklubben høstede medaljer
Judobørn-copy.jpg
En lille flok af judokæmpere fra Måløv: Johannes Zornhagen, Elias Fomsgaard med guldmedalje, Marie Zornhagen med guldmedalje og Agnete Zornhagen.
Judo Måløv Judoklub har søndag den 19. januar haft otte kæmpere fra ungdoms- og børneholdene til Copenhagen Open i Judo.

Det blev til to guldmedaljer og én bronzemedalje til de unge judoudøvere. Guldet gik til Elias Fomsgaard og Marie Zornhagen, mens Casper Dahl Lundberg fik bronze.

Der var i alt 83 deltagere ved stævnet og alle kæmpere fra Måløv havde mange gode kampe i alle deres puljer.

»Der var ros til vores kæmpere fra mange af de andre klubber for en god kampånd og fair play, noget som vi vægter højt i Måløv Judoklub. Alle trænerne i Judoklubben er stolte af alle dem der stillede op, og ønsker tillykke med medaljehøsten,« fortæller Jan Fomsgaard, næstformand i klubben.

Ud over medaljetagerne var følgende med ved stævnet: Patrick Dahl Lundberg, Nicklas Østermann, Adam Kostojev, Johannes Zornhagen og Agnete Zornhagen.

Måløv Judoklub har 40 års jubilæum i denne sæson, det markerer de med stævne og judoaktivitetsdag, hvor alle er velkomne, den 24.-25. maj 2014.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *