Fra amerikansk drøm til mareridt
Wolf-of-wall-street.jpg
Leonardo DiCaprio spiller hovedrollen i Scorseses ’The Wolf Of Wall Street’. Foto: UIP
Film Baltoppen Bio har to ny premierefilm i denne uge.

Den anerkendte filminstruktør Marton Scorsese har instrueret den sande historie om New York børsmægleren Jordan Belfort: ’The Wolf Of Wall Street’.

Belforts historie starter med den amerikanske drøm, som forvandler sig til et mareridt. Han går fra at sælge småaktier til at håndtere børsnoterede virksomheder og et liv fuld af korruption. Han bliver velstående og succesrig i en ung alder og grundlægger børsmæglerfirmaet Stratton Oakmont og titlen som ’The Wolf of Wall Street’ er mere end fortjent.

Penge, magt, kvinder og stoffer. Der var nok af fristelser og myndighedernes trussel irrelevant. For Jordan og hans ulveflok var beskedenhed stærkt overvurderet og mere var aldrig nok.

Ugens anden premierefilm er ’Tad Stones – Den Fortabte Eventyrer’.

Tad er bygningsarbejder i Chicago, men han drømmer om at blive en berømt arkæolog og eventyrer ligesom sin helt Max Mordon. Drøm bliver til virkelighed, da Tad beslutter sig for at hjælpe med at aflevere en stentavle, der rummer vejen til den forsvundne by Paititi.

På vejen møder Tad den smukke Sara, hvis far, professor Lavrof, besidder den anden del af stentavlen. Men Lavrof er blevet kidnappet af den onde organisation Odysseus, der selv vil finde Paititi.

Da Tad bliver forvekslet med en rigtig arkæolog, befinder han og Sara sig pludselig på en lang og farefuld rejse, der for alvor vil teste Tads indre eventyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *