Folkemødet er et privat anliggende
Debat Tak til Ballerup Bladet for at bringe spørgsmålet op, om kommunalpolitikerne skal deltage i det årlige folkemøde på Bornholm på kommunens (skatteydernes) regning.

Det er vigtigt og relevant, at vores lokalpolitikere deltager i kurser og konferencer og dygtiggør sig inden for de faglige områder og også møder politikere fra andre kommuner, hvor man bliver inspireret til, hvordan man bedst kan løse de kommunale opgaver.

Dog mener jeg ikke, at folkemødet har et relevant fagligt indhold, som godtgør at kommunen skal betale for arrangementet. Det bør være et privat anliggende, såfremt man ønsker at deltage i folkemødet.

Jeg har aldrig selv deltaget i folkemødet i min tid som medlem af Kommunalbestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *