Et mærkeligt svar
Debat Mit læserbrev bragt i udgaven den 10. december 2013 om Movia og den manglende mulighed for at benytte linjerne 400 S og 500S ved stoppestedet Hedeparken har ført til et mærkeligt svar fra Sussie Petersen.

Hun har den frækhed at udtale, at hvis man fra Ballerup Station benytter omtalte buslinjer i den rigtige retning, kommer man frem til Hedeparken. Samtidig gør hun gældende, at bussen da sandelig stopper ved omtalte stoppested, idet hun hver dag stiger af der.

I såfald må hun være en modig pige/dame, men hun må tage fejl og står rettelig af ved stoppestedet med navn Hedegårds Centret!

Stoppested Hedeparken er beliggende halvvejs mod Sydbuen.

Busstoppestedernes navn bringes i bussen over højtalerne, og derfor påfaldende at du endnu ikke har lært navnene på stoppestederne.

Din ’morsomhed’ i kommentaren må jeg svare igen på med udtalelsen »Må være beskæmmende for dig, at din uvidenhed står til offentlig skue«.

Godt at du alligevel kan finde hjem i den rigtige retning, idet du åbenbart også har glemt din adresse, da samme ikke er med i dit svar!

Kommentar:

For en god ordens skyld vil vi lige præcisere, at Sussie Petersen ikke skrev et indlæg, men en kommentar til dit læserbrev på vores hjemmeside. Derfor havde hun heller ikke nogen adresse på, som vi jo normalt har på læserbrevene.

Lars Schmidt, redaktør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *