BSFs U17 drenge tager hul på en ny sæson
BSF-U17-copy.jpg
Fodbold Forventningerne er høje til denne sæsons futsalturnering. BSF har to hold med og går efter at vinde pokalen i både A- og B-rækken.

BSF U17 drengene starter træningen op til den nye sæson mandag den 6. januar klokken 19.

Trænerteamet omkring U17 drengene glæder sig til de næste par måneders arbejde frem mod de kommende kampe for drengene i 2. division, mesterrækken og række 1 – for de tre tilmeldte BSF U17 hold.

December og januar har og vil gå med stor vægt på futsal, U17 afdelingen har alle årene, hvor futsal har været officielt på programmet af DBU, nået til Final Four. Dette i sig selv er imponerende, da det er hold fra hele landet som deltager.

I sæsonen 2011-12 vandt de dygtige 95’er DM trofæet og senest sidste år blev BSF U17 nummer fire med et hold, som stort set kun bestod af førsteårs spillere (1997).

»Derfor har vores egne forventninger til futsal sæsonen også været høje. Vi har i år to hold tilmeldt. Et i A-rækken og et i B-rækken. Målsætningen er naturligvis at gå efter vinde pokalen i både A og B rækken,« siger cheftræner Peter Olsen og fortsætter:

»Det er et ambitiøst mål, futsal bliver mere og mere udbredt, og dermed er konkurrencen og kvaliteten i de andre klubber også blevet større. Vi ser dog dette spil og denne platform som et interessant vindue, hvor klubben og spillerne har mulighed for at profilere sig. Legen med bolden, de offensive og defensive én mod én situationer, pass and move samt mange omstillinger er facetter som vi kan udvikle på gennem futsal.«

BSFs U17 hold har gjort det godt indtil videre – således er begge hold klar til finalestævnerne efter at have spillet sammenlagt 22 kampe, heraf er de 19 kampe vundet, to spillet uafgjort, og kun en tabt – med en målscore på 113-26.

BSF U17 mandskab glæder sig til finalestævnet om det officelle DBU Sjællands- /Københavns- mesterskab. A-stævnet spilles lørdag den 18. januar i Emdrup Hallen, mens B-stævnet spilles søndag den 19. januar i Bjæverskov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *