Bridge for de ’grønne’
Bridge Ballerup Bridge Club arrangerer en ’grøn’ bridgeturnering.

Turneringen kaldes grøn, da der kun må deltage spillere, der maksimalt har et grønt etui til deres systemkort. Spillere, der ellers kun spiller bridge privat eller på en enkelt aften i en klub, får her mulighed for at deltage i en hyggelig turnering, hvor man møder nye mennesker og får nye bridgeoplevelser.

Turneringen afholdes lørdag den 18. januar klokken 13 til 17 i Ballerup Bridge Clubs lokaler på Tapeten, Magleparken 5, Ballerup. Prisen for at deltage er 30 kroner pr. spiller, og beløbet betales ved indgangen.

Der er kaffe, te og småkager til alle deltagere. Desuden er der vinpræmier og sølvpoint til de bedst placerede. For spillere med det grønne etui er der således her en enestående mulighed for at erhverve sølvpoint.

Tilmelding senest den 15. januar til Arne Nørgaard på telefon: 44 94 52 10 eller på e-mail: ballerupbridge@hotmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *