117 til spisning på Hedegårdsskolen
Hedegaardsskolen-restaurant-2-copy.jpg
Eleverne havde blandt andet besøg af en slagter, der hjalp dem med at partere og tilberede en halv gris.
Rastaurant De tre ottende klasser på Hedegårdsskolen i Ballerup var i sidste uge fuldt beskæftiget med et udfordrende iværksætterprojekt, hvor de på blot to dage skulle lave og drive en restaurant på skolen.

De 68 elever og seks lærere skulle tage sig af alt ligefra økonomi til madlavning og servering. De to elever Magnus Tuxen og Nanna Louise Svarre Christensen fortæller:

»Vi var fordelt på tværs af klasserne. Vi havde fået en slagter ud som underviste os i hygiejne og hvordan man parterer og tilbereder en halv gris.«

På menuen var blandt andet italienske kødboller med tomatsovs, helstegt marineret kalkunbryst med honningglaserede rodfrugter, fyldte løg og en masse andet lækkert på buffetbordet.

»Onsdag gik stille og roligt. Torsdag var der mere pres på, forældrene kom klokken 18 og det var meget stressende for alle,« fortæller Magnus Tuxen og Nanna Louise Svarre Christensen.

I alt var der 117 spisende gæster i restauranten – og eleverne er glade for den store opbakning fra forældrene.

Overskuddet fra restauranten går til en fælles tur for de tre ottendeklasser i foråret.

Hedegaardsskolen-restaurant-(1)-copy Hedegaardsskolen-restaurant-(3) Hedegaardsskolen-restaurant-(4) Hedegaardsskolen-restaurant-(5) Hedegaardsskolen-restaurant-(6) Hedegaardsskolen-restaurant-(7)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *