VInderne af ’Hannibal’ er fundet
hannibal-holdet-copy.jpg
Du kan vinde den komplette første sæson af tv-serien ’Hannibal’ med Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter Foto: Nordisk Film
Konkurrence Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film to eksemplarer af tv-serien 'Hannibal' med Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Historien om Hannibal Lecter, som første gang så dagens lys i Thomas Harris’ roman ’Red Dragon’ fra 1981, har en række succesfulde biograffilm bag sig.

Bedst huskes nok Anthony Hopkins’ slesk læspende, Chianti-drikkende og ikke mindst Oscar-vindende Hannibal-figur i ’Silence of the Lambs’ fra 1991. Og det var på den baggrund ikke så overraskende, da NBC tilbage i 2011 meldte ud, at de ville bygge en tv-serie op over seriemorderens tidlige liv.

Mere overraskende var det måske, at den danske skuespiller Mads Mikkelsen blev udpeget som ansigtet bag Lecters karakteristiske fængselsmaske. Og som manden, der skulle spille rollen som Hannibal the Cannibal. Ville danskeren kunne leve op til hele verdens tårnhøje forventninger?

Man siger, at en series succes skal måles på dens levetid. Og når NBC nu har påbegyndt optagelserne til anden sæson af ’Hannibal’, betyder det, at både Mads Mikkelsen og resten af holdet har leveret varen. hvilket også verdenspressen tilslutter sig. New York Post kalder for eksempel serien for »The most beautifully shot and produced show on network television«.

Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film to eksemplarer af  første sæson ’Hannibal’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: Hvad er den danske titel på filmen ‘Silence of the Lambs’, hvor Anthony Hopkins spiller Hannibal Lecter? 

Det rigtige svar var: Ondskabens Øjne. Det var der 42 læsere, der svarede og blandt disse trak vi lod og fandt følgende to vindere: Lisa Nielsen fra Herlev og Palle B. Hansen fra Ballerup.