De vandt filmen ’Player’
Player-copy.jpg
Foto: Nordisk Film
Konkurrence Ballerup Bladet satte i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af den danske komedie 'Player' på højkant. Nu er vinderne fundet.

De fleste vil opfatte det som en bonus at blive sendt et par dage til Sydfrankrig for at løse en rutinesag, men for den retskafne, ekstremt selvkontrollerende og lettere kedelige advokat Michael Helge (Rasmus Bjerg) er det nærmest en straf. Sol, sand og saltvand er ikke ting, der figurerer på hans top-ti-liste.

Opgaven er umiddelbart en simpel skilsmissesag, men så snart Michael Helge sætter sine fødder på fransk jord, går alt galt.

Han bliver franarret 10 millioner kroner af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo (Casper Christensen), og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage.

I Sydfrankrig kan alting ske – og det gør det!

’Player’ er en charmerende og skæg feel-good komedie af Tomas Villum Jensen, hvor man udover de to hovedrolleindehavere også kan finde de stærke og erfarne komediekræfter Ellen Hillingsø, Lars Brygmann og Mille Lehfeldt på rollelisten.

Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af ’Player’ på dvd.

Vinderne

For at deltage i konkurrencen skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: Casper Christensin fik sit folkelige gennembrud i en quizshow på DR1 i 1995, hvor han var vært sammen med sin daværende kæreste Anette Toftgaard. Hvad hed showet?

Det rigtige svar var ‘Husk Lige Tandbørsten’. Det kunne 35 personer svare rigtigt på. Blandt disse trak vi tre vindere, og de heldige blev: Dan Jørgensen fra Skovlunde, Mille Nejbjerg Dik fra Ballerup og Heidi Wulff fra Ballerup.