Tricktyv efterlyses i Skovlunde
Døgnrapporten Torsdag den 12. december klokken 17.30 blev en 82-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem på Ringtoften.

En udenlandsk kvinde ringede på hendes dør og udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Tricktyven fik den 82-årige med ud i køkkenet, og her fik beboeren mistanke om at de ikke var alene i huset. Da hun igen var alene, manglede hendes pung.

Tricktyven beskrives som: Kvinde af anden etnisk herkomst end dansk, 40-50 år og almindelig af bygning. Hun var hvid i huden, havde brunt langt hår og talte dansk med accent. Hun var iført et hvidt tørklæde over håret, hvid striktrøje, nederdel og lyse støvler. Hun medbragte et identitetskort.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *