Togfører sprøjtet i ansigtet
Døgnrapporten Lørdag den 30. november klokken 19.44 blev en 48-årig togfører udsat for en ubehagelig hændelse.

Da han holdt på S-togssporet på Ballerup station og tjekkede om der var klar bane, sprøjtede en ung mand ham i ansigtet med en forstøverflaske. Den unge mand befandt sig i en gruppe af fire-fem andre. Den 48-årige kom ikke til skade.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 12-15 år, 160-170 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en dunjakke med hætte og en camouflagefarvet skimaske. Han medbragte en forstøverflaske.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger til sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *