Tapeten ikke afgørende
Debat Tak fordi vores læserbrev blev bragt i Ballerup Bladet endda med henvisning på forsiden. Det er vi meget glade for.

På baggrund af flere henvendelser vil vi gerne præcisere at:

– Læserbrevet var tænkt som et fælles indlæg fra otte personer, som alle har tillidsposter eller ansættelse i folkelige organisationer og foreninger i Ballerup. Jens Ohlsson har blot indsendt appellen på initiativgruppens vegne.

– Det er vigtigt for os at gøre Mandela-initiativet til et bredt borgerinitiativ. Den freds-og forsoningsproces Mandela har stået for i Sydafrika respekteres bredt både her og på internationalt plan.

– Vi har taget initiativet som enkeltpersoner. Muligvis er det ikke fremgået klart af vores læserbrev, som nok burde have været sendt som en pressemeddelelse, for at undgå misforståelser.

– Det er ikke er afgørende for os, om det bliver Tapeten eller et andet sted, som opkaldes efter Mandela. Mange borgere har givet udtryk for, at de støtter ideen om at opkalde et sted efter Mandela, men er imod at Tapeten får nyt navn, fordi det er et mindeværdigt historisk stednavn.

Denne indvending har vi naturligvis taget til efterretning. Der er mange andre muligheder. F.eks. kunne det give god mening at knytte Mandelas navn til Sprogskolen, hvis de er med på ideen? Mulighederne er mange og disse to steder er blot forslag.

Tak til alle, der har kommenteret og undret sig. Tak til Ballerup Bladet for en engageret og læseværdig dækning af det lokale stof.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *