Takker ydmygt
Debat Læserbrev fra en afgående skole og uddannelsesudvalgsformand.

Med en flot 4 plads på den Socialdemokratiske liste, til kommunevalget, fik jeg en samlet 5. plads i kommunalbestyrelsen. Denne fine placering på trods af, jeg personligt opnåede 155 stemmer, få vil nogle sige, jeg takker ydmygt.

Men jeg har det sådan, at med 791 listestemmer, er der trods alt en tillidsfuld opbagning fra de socialdemokratiske medlemmer, men ikke mindst fra dem, der ikke har stemt personligt, men alene på liste A.

Jeg vil loyalt bruge de stemmer til udførselen af en brugbar socialdemokratisk politik.

Jeg vil også gerne takke de mange samarbejdspartnere der gennem mange år har støttet op omkring udviklingen af den fælles folkeskole i Ballerup Kommune, det har været et samarbejde hvor elever, personale og forældre har været med til at vise, hvilke veje der var brugbare.

BLF, BUPL og den politiske opposition tak for jeres medvirken og input.

Jeg vil ikke læne mig tilbage, men fra sidelinjen, medvirke til at vi stadig har en folkeskole med plads til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *