Tak for stor opbakning
Debat Jeg vil gerne bringe en stor tak til alle jer, der har støttet mig i valgkampen og som har stemt personligt på mig.

Jeres støtte og opbakning betyder virkeligt meget for mig og giver mig et godt politisk afsæt, til de næste fire års arbejde i kommunalbestyrelsen. Jeg vil med mit engagement gøre alt for at leve op til den tillid, vælgerne har vist mig. Det er vigtigt for mig, at borgerne har tillid og tiltro til mig både, som person og som politiker.

Jeg er meget glad og stolt over, at jeg har fået to fantatiske poster i den kommende periode.

Jeg ser frem til at udfylde funktionen som Ballerup kommunes 1. viceborgmester fra 1. januar 2014. Formandsposten for Social- og Sundhedsudvalget bliver også en stor og spændende udfordring, og jeg glæder mig til at samarbejde med rigtige mange borgere og ansatte, om de mange opgaver!

Tak til vælgerne – til venner, familie, naboer, kollegaer, samarbejdspartner, frivillige hjælpere m.fl. Tak til mine gode socialdemokratiske kollegaer med borgmester Jesper Würtzen i spidsen. Jeg glæder mig til at arbejde videre sammen med jer alle, både i kommunalbestyrelsen og i partiet. Tak til det kreative og flittige socialdemokratiske Valgudvalg. Tak til Lars Schmidt fra Ballerup Bladet for fair og positiv synliggørelse af mine læserbreve og hans skrevne artikler i vores lokale avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *