Tak for det flotte resultat!
Debat Jeg kan nu gøre status over valgresultatet, som gør mig både glad, tilfreds og meget stolt.

Venstre fik et rigtig godt valg med fem mandater – en fremgang på hele tre. Personligt fik jeg også et flot valg med en andenplads på topscorerlisten over personlige stemmer – kun overgået af borgmesteren.

Jeg vil gerne bringe en stor tak til vores kandidater og andre frivillige, der har ydet en kæmpe indsats i valgkampen – uden jer var det ikke lykkedes at opnå det flotte resultat.

Sidst men ikke mindst en meget stor tak til alle de mange vælgere, der har stemt på Venstre, Venstres kandidater og personligt på mig – uden jeres støtte på valgdagen havde vi ikke fået den platform for liberal politik i Ballerup kommune, som vi nu har, og som skal danne udgangspunkt for et endnu bedre valgresultat – og forhåbentlig et andet flertal – om fire år.

Tusind tak, alle sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *