Stoffer i villakvarter
Debat I forsommeren oplevede vi, at elever fra 2. klasse på Østerhøjskolen fandt 600 gram heroin på skolens område.

Med et rykkede handlen stoffer tæt på skoler og villakvarterer.

Nu er den gal i den anden ende af kommunen, i Skovlunde, hvor handlen med stoffer nu er rykket ind i villakvartererne, så det nu ikke længere er usædvanligt at se handel med stoffer på villavejene i Skovlunde.

Helt åbenlyst handles der på vejene med pigenavne, det må stoppe.

Derfor er det ikke nok, at borgmesteren siger, at der er fokus på området, handlen skal væk, og kan pusherne ikke forstå det på den milde måde, så må politiet øge overvågningen og forsøge at bruge hele strafferammen, når de anholdte dømmes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *