’Mormor’ fik Frivillighedsblomsten
Frivillighedsblomsten2013-3-copy.jpg
Prisoverrækkelse Ellen Plintec, med kælenavnet mormor, fik blomster og flotte ord, da frivillighedsblomsten blev uddelt af borgmester Jesper Würtzen og Frivillighedsrådet

Det var en meget overrasket Ellen Plintec, der mandag den 16. december modtog frivillighedsblomsten. Hun var i fuld gang med at gøre klar til den årlige pensionist-julefrokost i Hede- og Magleparken, da hun og en veninde, bogstaveligt talt, blev forstyrret midt i frikadelle-stegningen.

Ind ad døren trådte nemlig borgmester Jesper Würtzen og formanden for Frivillighedsrådet, Connie Hartz, med blomster og lykønskninger.

Frivillighedsblomsten2013-1-copy

»Med frivillighedsblomsten hædrer vi en ildsjæl, der gør noget for andre. Ellen er en af hverdagens heltinder. Hun gør et kæmpe stykke arbejde til gavn for trivslen og sammenholdet blandt børn, unge og ældre i Hede- Magleparken,« siger borgmester Jesper Würtzen.

’Mormor’ bager for børnene

Ellen Plintec er et kendt og elsket ansigt i Hede- Magleparken, og hun har gang i mangt og meget. Og som en ægte super-mormor er hun også på Facebook, hvor cirka 100 børn og unge kan følge med i planlagte kagebagedage. Pengene, som kommer ind ved salget, går til særlige oplevelser for børn og unge i området.

Frivillighedsblomsten2013-4-copy

Foruden kagebagning har Ellen også stået for at sikre julehjælp i december måned. I forrige weekend var Ellen med til at klargøre ikke mindre en 30 store julekurve, som nu er blevet fordelt i hele landet. Ved siden af har Ellen også fundet tid til at undervise i pc-kurser og holde foredrag om mobning i lokalområdet.

Med mandagens overrækkelse er det fjerde gang, at Frivilligblomsten bliver givet. Blomsten går til en person, der har gjort en forskel i hverdagen som frivillig et sted i Ballerup. En der hjælper til, får tingene til at ske, eller på anden måde gør en forskel, der kan mærkes.

Frivillighedsblomsten2013-2-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *