Klag over ældremaden!
Debat På foranledning af Ulrik Falk-Sørensens læserbrev ”Jeg spiser gerne de ældres mad” i BB d. 29/10 2013 er jeg nødt til at lufte mine frustrationer.

Helt bestemt drejer det sig om afsnittet, hvor han skriver, at de ikke har modtaget nogen henvendelser fra utilfredse borgere mht. Ballerup Kommunes madordning.

Dette er ikke rigtigt. For knap to år siden modtog Ballerup Kommune, på klokkeklar opfordring fra visitator, en tre sider lang og meget detaljeret skriftlig klage fra mig, der handler om, at den mad, der bliver sendt ud til borgerne i kommunen, ikke er til at spise og, at servicen er helt elendig.

I starten var maden god. Men det fik hurtigt en ende, desværre. Pludselig var maden ikke ordentligt tilberedt, som den skal være, når den bliver sendt ud til borgerne. Kartoflerne knasede. De var nok kun kogt i fem minutter. Det samme gælder kødet i gryderetterne, det knasede også. Grøntsagerne var lige så hårde og svære at tygge som kartoflerne. Hakkebøfferne var seje (!) måske blev der hældt godt med kødklister i, (?)og der var både brusk og knoglestykker i det hakkede oksekød. Virkelig klamt og uappetitligt.

Man skulle bestille maden halvanden måned i forvejen, så man var sikker på, at de kunne levere de ønskede retter, men tre portioner mad ud af fem var altid noget, jeg ikke havde bestilt. Og meget ofte manglede der mindst 100 g. mad, fordi al emballage, selv mælkekartoner, blev vejet sammen med maden. Og det kaldte man nettovægt.

Det er kun en meget lille del af det, der er gået helt skævt hos Din Private Kok.

»Ballerup Kommune satser på mennesker« står der alle vegne.

Nej!

Ballerup Kommune satser på, at de syge, gamle og handicappede ikke orker at klage over maden, og blæser os derfor en lang march.

Man gør alt for at spare nogle håndører!

Til sidst vil jeg gerne komme med et opråb til alle borgere, der er utilfredse med maden fra Din Private Kok. Jeg ville ønske, at alle I, som ikke selv kan, eller ikke orker at klage, kunne få lidt hjælp til at skrive en klage. Se også, om I kan få hjælp til at aflevere den personligt, så man er sikker på at den får ”Indgået dags dato.”-stemplet, f.eks. hos rådhusbetjenten i forhallen.

Eller måske kan du skrive en kommentar til mit indlæg her. For så længe vi kun er nogle få stykker der klager sker der ingenting, desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *