Blandet efterårssæson for BSF’s U17 drenge
BSFU17-copy.jpg
U17 truppen for 2.divison og mesterrækken.
Fodbold Efterårssæsonen er netop afsluttet i DBU Sjælland, og i BSF U17 afdelingen bestående af spillere fra årgang 97-98, var denne sæson ventet med spænding.

Hold1 blev placeret i 2. division, hold 2 i mesterrækken og hold 3 i række 2.

Starten blev ikke som ønsket for hold 1 og 2, mens hold 3 startede som lyn og torden.

2. divisionsholdet fik stille og roligt styr på organisationen og spillet, og selvom der ind imellem var nogle udfald, så sluttede man 2. division af med en midterplacering, men til gengæld som det hold, der scorede klart flest mål af alle i 2. division.

Mesterrækkeholdet fik styr på spillet, men led under manglende scoringer. Det lykkedes dog med en 2-0 sejr i sidste spillerunde at holde sig over nedrykningsstregen.

Hold 3 i række 2 var helt ustyrlige og sluttede da også sæsonen af med at fejre oprykning til række 1.

»Vi glæder os til den forestående vintersæson, hvor der spilles futsal – et spil, som U17 drengene i BSF har stolte traditioner i – og ikke mindst også tid til at træne frem mod et spændende forår, hvor hold 1 jo stadig spiller 2. Division, hold 2 spiller i mesterrækken og hold 3 spiller i række 1 – altså et forår, hvor alle BSF’s U17 hold matches på højest mulige niveau for det respektive hold,« siger træner Claus Helmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *