Billeder fra konstitueringen
Kommunalbestyrelsen-gruppefoto.jpg
Her er den ye kommunalbestyrelse i Ballerup. Foto: Flemming Schiller
Galleri Torsdag den 12. december holdt den nyvalgte kommunalbestyrelse konstituerende møde. Vores fotograf Flemming Schiller var med - og det er der kommet denne billedserie ud af:

3 kommentarer om “Billeder fra konstitueringen”

  1. Helle Tiedemann siger:

    Hov! Der mangler en! Find en fejl!

  2. Karsten Kriegel siger:

    Ja, du mangler.

  3. Helle Tiedemann siger:

    Rigtigt Karsten Jeg er taget på velfortjent ferie, men men… Lige nu mens du sovwr sidder jeg og svarer på borgerhenvendelser og skriver til forvaltningen. Jeg læser mails hver morgen inden jeg nyder ferielivet. Og det er altid gratis for kommunen at jeg arbejder på nettet. Jeg har altid Free Wifi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *