Bidrag til hashhandel?
Debat Kommunen skal ikke bidrage til hashhandel.

Ifølge læserbreve i Ballerup Bladet så har hashhandelen bredt sig til bl.a. villakvartererne i Skovlunde. Det er derfor vigtigt, at vi som kommune gør alt, hvad vi kan, for at hashhandelen ikke spreder sig yderligere.

Det er derfor lidt bekymrende at læse, at borgmesteren er klar til at give en række utilpassede unge i Grantoften et værested. Vel at mærke et sted uden voksenopsyn og ude af syne.

Jeg deltog selv i det vælgermøde i Grantoften, hvor flere af de unge kom til stede og fremkom med deres ønske. Det virker meget tilforladeligt og harmløst at imødekomme de unge.

Men vi skal tænke os godt om? Jeg har talt med nogle af mine kontakter i Grantoften. De omtalte unge er velkendte i området og man kan stille sig selv det spørgsmål, hvad årsagen er til, at de ønsker et lokale uden voksenopsyn og ude af syne?

Selvfølgelig skal vi finde en god løsning. Men er det en løsning blot at flytte problemerne ud af syne og skabe rammer for, at brugen af disse lokaler kan udvikle sig på en måde, som vi ikke ønsker?

Lad os gå i dialog med de unge, men lad os ikke gribes af julestemningen og gavehumøret, så vi glemmer at tænke os om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *