Ballerup Kommune i partnerskab med DTU
DTU-Lars-og-borgmester-copy.jpg
Jesper Würtzen og Lars D. Christoffersen er glade for samarbejdet mellem Bllerup Kommune og DTU Ballerup Campus, som blandt andet skal munde ud i bedre transport og flere studieboliger. Foto: Lars Schmidt
Uddannelse Et strategisk samarbejde mellem Ballerup Kommune og DTU Ballerup Campus er nu sat i gang med etableringen af en fælles styregruppe.

Det bliver direktør på DTU Ballerup Campus, Lars D. Christoffersen og Ballerup Kommunes kommunaldirektør Anders Agger, der skal stå i spidsen for partnerskabet.

Styregruppen skal blandt andet se på muligheden for at etablere flere studieboliger ved DTU Ballerup Campus og forbedre transporten mellem DTU Lyngby Campus og DTU Ballerup Campus.

»Jeg er glad for, at Ballerup Kommune er blevet en universitetsby med etableringen af et DTU Campus Ballerup,« udtaler borgmester Jesper Würtzen og uddyber:

»Noget af det første vi vil se på er, hvordan vi kan skaffe de studerende boliger. Der er ingen tvivl om, at det vil være en stor gevinst for Ballerup, hvis flere studerende vil bosætte sig her i byen. På lang sigt er planen at skabe et campus-miljø som vi kender det hos DTU i Lyngby med måske plads til 1-2000 studerende.«

Direktør Lars D. Christoffersen følger op:

»Vi ser frem til samarbejdet og er glade for at Ballerup har fokus på de studerende, for DTU sætter nemlig selv de studerende i centrum. For os er det betydningsfuldt at blive taget godt i mod af Ballerup Kommune, fordi vi vil gerne vil etablere et stærkt og inspirerende miljø for de studerende. Erhvervsmiljøet i Ballerup også meget betydningsfuldt for os, idet et tæt samarbejde med virksomheder er et helt centralt element i undervisningen på DTU Ballerup Campus.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *