Vinder troede, at det var telefonfis
Midtgaards-Automobiler-Måløv-15.jpg
Dorthe Houlbjerg modtager her sin nye Hyundai i30 hos den autoriserede Hyundai forhandler Midtgaards Automobiler i Ballerup.
Konkurrence Det begyndte med, at Dorthe Houlbjerg fra Ballerup ville støtte op om kampen mod kræft, og det endte med, at hun vandt en spritny bil.

Den glade konkurrencevinder har netop fået overrakt nøglerne til sin Hyundai i30 hos Midtgaard Automobiler i Ballerup, og det nye køretøj kunne ikke være kommet på et mere belejligt tidspunkt.

Da Dorthe Houlbjerg fra Ballerup sendte en SMS for at støtte Knæk Cancer 2013 havde hun ikke regnet med, at hun blot en time senere ville være direkte igennem på tv, men det var netop det, der skete.

Hun sad selv og så Go’ morgen Danmark, da studieværten, Morten Resen, annoncerede, at nu ville de ringe til den heldige vinder. Dorthe Houlbjergs telefon begyndte at kime, og hendes puls steg nogle takter, da hun besvarede opkaldet.

»Først troede jeg, at der var tale om telefonfis, men den var god nok. Jeg blev meget glad, for vi stod netop over for at skulle udskifte vores bil, så den gode nyhed, kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt,« siger den glade vinder.

Midtgaards-Automobiler-Måløv-16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *