Vinderne af komediefilmen ’The Big Wedding’
The-Big-Wedding.jpg
Robert De Niro og Diane Keaton er skilt, men nu tvunget af omstændighederne til at være tæt på hinanden igen. Foto: Nordisk Film
Konkurrence I sidste uge satte vi tre eksemplarer af filmen 'The Big Wedding' på højkant. Nu er vinderne fundet.

Don og Ellie Griffin (Robert De Niro og Diane Keaton), der har været skilt i mange år, tvinges af omstændighederne tæt på hinanden igen.

Deres adoptivsø Alejandro, der skal giftes med sit hjertes udkårne Missy, beder dem om – for husfredens skyld – at lade som om de er gift, bare for denne ene weekend, for ikke at støde sin biologiske og meget religiøse mor, der har meldt sin ankomst til brylluppet.

Don og Ellie ved med det samme, at det vil blive svært pludselig at skulle spille et lykkeligt gift par, men det er vand i forhold til Dons mangeårige kæreste Bebe, der ikke har tænkt sig sådan uden videre at blive desavoueret, uden lige at sætte sit helt personlige præg på brylluppet.

Som om det ikke var kompliceret nok, har resten af familien Griffin også rigeligt med udfordringer, – og brudgommen Alejandro forsøger at holde sammen på det hele, herunder sin brud Missy, hendes ultra-republikanske forældre og sit løfte om at blive gift af den lokale præst, (Robin Williams) til et stort anlagt, katolsk bryllup i haven. Det kan kun gå en vej; galt.

Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af ’The Big Wedding’ på dvd.

Her er vinderne

For at deltage i konkurrencen om filmen skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: Robert De Niro fyldte rundt i år. Hvor gammel blev han?

Det var der 59, der kunne svare på – det rigtige svar var 70 år. Vi trak lod blandt besvarelserne og de heldige vindere blev: Pernille Nejbjerg fra Ballerup, Liza Birgitte Andersen fra Skovlunde ogKirsten Forup fra Måløv. Tillykke alle tre!