Karen vandt boksen med alle Twilight filmene
twilight.jpg
Foto: Nordisk Film
Konkurrence Ballerup Bladet udloddede i sidste uge dvd-boksen ’The Twilight Saga - The Complete Collection’.

Alle fem film er der: Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn Part 1 og 2.

I seriens første film følger man Bella, der lige er flyttet hjem til sin far. Her falder hun for den spændende Edward Cullen, som hun opdager, er en vampyr.

I toeren fortsætter forholdet mellem dødelige Bella og vampyren Edward med at blomstre, selvom ældgamle hemmeligheder står i kø for at ødelægge dem.

I tredje film er Bella igen i fare. Seattle er hærget af en række mystiske drab, og en ondskabsfuld vampyr fortsætter sin søgen efter hævn.

I fireren har Quileute og Volturi familierne fået færten af de vordende forældre Edward og Bella, hvis ufødte barn stiller forskellige trusler mod både ulveflokken og vampyrerne.

Femte og sidste film foregår efter fødslen af Renesmee, hvor familien Cullens indkalder de andre vampyrklaner for at beskytte barnet mod en falsk påstand, der gør, at familien må konfrontere Volturi klanen.

Udover de fem film er boksen også fyldt med masser af spændende ekstramateriale blandt andet en ‘making of’ dokumentar i syv dele fra Breaking Dawn Part 2.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film et enkelt eksemplarer af dvd- bokssættet.

Karen vandt

For at deltage i konkurrencen om boksen skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder skuespilleren, der har rollen som Bella i Twilight-serien?

Det var der 82, der svarede rigtigt på, nemlig: Kristen Stewart. Vi trak lod blandt besvarelserne – og den heldige vinder blev: Karen Have Stampe fra Ballerup.

Twilight---The-Complete-Collection