De vandt Runrig-boks
runrig-50-great-songs-copy.jpg
Vi har fundet fire styk af dette opsamlingsalbum fra Runrig. Vind det i denne uge på vores hjemmeside.
Konkurrence Under oprydningen på Ballerup Bladets redaktion faldt vi over en stak Runrig cd/dvd bokse, som vi udloddede i avisen. Nu er de fire vindere fundet.

De har nogle år på bagen, men det bliver de skam ikke dårligere af, så derfor udlodder vi nu alle fire bokse i en konkurrence for avisens læsere.

Boksen hedder ’50 Great Songs’ og indeholder tre cd’er og en dvd fra de populære skotter.

Runrig er ubetinget et af de mest populære navne i Danmark. Gennem de seneste 20 år har bandet spillet et utal af koncerter her til lands – på slotte, i haller, på festivaler og i koncertsale.

Bandet har solgt i hundrede tusindvis af albums og adskillige gange taget de gode pladser på hitlisterne.

Opsamlingsalbummet ’50 Great Songs’ indeholder naturligvis alle bandets hits men også de sange, som måske ikke har decideret radioformat. Sange som bare er rigtig gode, og som fortjener at blive highlightet.

Den medfølgende dvd indeholder klip fra bandets mange højdepunkter, og både på cd og dvd er der optagelser, som ikke før har været set eller hørt på deres albums.

Vinderne

For at været med i konkurrencen om én af de fire Runrig-bokse ’50 Great Songs’ skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: Runrig fejrer jubilæum i år. Hvor mange år fylder bandet?

88 deltog i konkurrencen. Det rigtige svar var: 40 år. Det vidste blandt andre: Pia Frost fra Skovlunde, Jørn Engler fra Ballerup, Anne Mette Larsen fra Måløv samt Ulla og Allan Asmussen fra Skovlunde. Tillykke til dem.