Vinderne af billetter til Eventyrteatrets julemusical er fundet
Eventyrteatret-julemusical2013-4-copy.jpg
De dygtige børn og unge fra Eventyrteatret opfører forestillingen ’Julemandens Lærling’ i Glassalen i Tivoli hver lørdag og søndag i perioden 23. november til 15. december. Foto: Ole Mortensen
Konkurrence Så har vi trukket to vindere i konkurrencen om 2 x 4 billetter til Eventyrteatrets julemusical 'Julemandens Lærling'.

SE BILLEDGALLERI

Der er underholdningsgaranti, når Eventyrteatret traditionen tro fylder Glassalen i Tivoli op til jul. 25 dygtige og meget professionelle børn og unge fra Eventyrteatret har øvet i døgndrift for at få årets julemusical til at spille. En forestilling med både charme, varme, gys og grin for hele familien.

Julemandens lærling

På Julemandens værksted, dyster en flok unge nisser om det ærefulde job som Julemandens Lærling.

Men tingene går ikke som forventet, da Spinner, en lidt for selvfed, ung nisse åbner døren til mørke og magiske kræfter. Man skal være varsom med, hvad man ønsker sig, og Spinner må gå grueligt meget igennem, før han kan genvinde Julemandens tillid og vinde nissepigen Julias hjerte.

Julemandens Lærling er historien om venskab og kærlighed, om at blive moden og tage ansvar for sine handlinger.

Julemandens Lærling spiller i Glassalen i Tivoli hver lørdag og søndag i perioden 23. november til 15. december. Lørdage klokken 12 og søndage klokken 12, 14 og 16.

Vind billetter

Ballerup Bladet havde i samarbejde med Eventyrteatret stablet en lille konkurrence på benene, hvor vi udloddede to gange fire billetter til forestillingen søndag den 15. december klokken 16.

For at deltage i konkurrencen om billetter skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: Hjemmesiden www.børnibyen.dk har i august i år kåret Eventyrteatret som?

Det rigtige svar var: ‘Københavns bedste børneoplevelse’. 101 læsere deltog i konkurrencen om billetter og de to heldige vindere blev: Carmen Andersen fra Måløv og Emma Christiansen fra Smørum. Stort tillykke – og god tur i Tivoli – til begge!