Vil fremme mangfoldighed
Debat Jeg kommer oprindeligt fra det tidligere Jugoslavien og har boet i Skovlunde i 20 år.

Jeg opstiller til Ballerup Integrationsråd og håber at blive valgt.

Integrationsarbejde har de sidste par år vakt min interesse. Det er meget vigtigt for mig at blive valgt, da jeg føler, at det er både min pligt som borger og min mulighed for at fremme medborgerskab og mangfoldighed i Ballerup.

Min interesse blev større, da jeg sammen med syv medborgere fra etniske minoriteter, har gennemgået en uddannelse i Sundhedshuset i projektet ”Sundhed på dit sprog”.

Jeg er tandklinikassistent og har arbejdet indenfor dette område i 15 år.

I min fritid bruger jeg, udover mine tre dejlige børn, en del timer på at yde en frivillig indsats i vores dejlige Sundhedshus. Her er der nogle udfordringer, som jeg ud fra mine erfaringer vil arbejde for i integrationsrådet, hvis jeg bliver valgt.

Mine mærkesager er:

– Børn og sundhed

– Fremmelse af etniske minoriteters levestandard

– Dialog på tværs af etniciteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *