Vil begrunde mit fravær
Debat Helle Tiedemann, M-KB (S), fmd. teknik- og miljøudvalget.

Jeg bliver meget ked af det, når jeg kommer i avisen uden at være kontaktet for at kunne begrude mit fravær.

Det er for mig dybt uretfærdigt og har måske kostet mig stemmer.

Jeg kan ikke holde ferie på mit job, når kommunalbestyrelsen holder ferie. Derfor har jeg naturligvis fravær.

Jeg arbejder i juli, i jul og nytår, i påske og pinse.

Jeg vælger at have fravær for at holde ferie med min familie. En tre ugers ferie giver minimum tre fravær, da jeg har møder hver uge.

Jeg knokler i kommunalbestyrelsen for borgerne, og i øvrigt har jeg en næstformand i mit udvalg, som varetager formandsskabet, når jeg er væk

2 kommentarer om “Vil begrunde mit fravær”

 1. Martin Edens siger:

  Helle,
  hvordan adskiller din situation sig fra de andre kommunalbestyrelsesmedlemmer ? Sidder de ikke i nøjagtig samme situation ? Det er muligt at de ikke sidder i flere udvalg, men de har jo også job og familie der skal plejes.

  Istedetfor at angribe Ballerup Bladet for at offentliggøre tallene, kunne du vælge en af følgende tilgange :
  1) træde ud af kommunalbestyrelsen, da du åbenbart ikke er villig til at ofre tiden på din indsats
  2) offentliggøre dine fraværsårsager til de enkelte møder for dermed at afmystificere de bagvedliggende årsager
  3) sidde i færre udvalg og dermed sikre færre fraværsmuligheder

  Alt andet er klynk
  mvh
  Martin

 2. Helle Tiedemann siger:

  Hej Martin Ser din kommentar i papiravisen og havde ikke set det her. Jeg angriber ikke avisen for at offentliggøre, det synes jeg faktisk er fint. Det havde bare været rart at kunne begrunde i samme nummer af avisen, sådan er det gjort mange steder.
  Det skal bestemt ikke opfattes som klynk. Jeg står ved at jeg har fravær. Jeg arbejder gerne imens kommunalbestyrelsen holder ferie. Du spørger om ikke det gælder alle, det gør det slet ikke, jeg synes faktisk at alle de andre har mulighed for at holde ferie i juli og helligdagene. Jeg arbejder som skrevet i et botilbud hvor der ofte trækkes lod om ferieafholdelse og det er sjældent at vinde juli. Jeg har nu bedt om at der noteres hvorfor der er fravær i protokollen så det fremgår at jeg ikke pjækker eller er ligeglad. Jeg sidder i 2 udvalg som alle de andre og er fint tilfreds med det men tak for omtanken.
  Hilsen Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *