Vælgermøde i Grantoften
valg.jpg
KV13 Salen i Kollektivbyen Grantoften er på mandag den 11. november 2013, rammen om et vælgermøde, på adressen Grantoftestræde 11, Grantoftecentret, 2750 Ballerup.

Der er her en mulighed for borgerne til at komme tæt på lokalpolitikerne, og møde dem på andre præmisser, og der vil blive mulighed for politikerne til at komme i dialog med de borgere de skal repræsentere.

Følgende politikere deltager i debatten: Jarne Rasmussen DF, Ulrik Falk-Sørensen SF, Borgmester Jesper Würtzen S, Kåre Harder Olesen V, Karsten Kriegel C, Jens Wenzel Andreasen EL, Diana Venbjerg FOKUS og Sanne Fandrup B.

Det kan være svært som politiker at få en god kommunikation med kommunens vælgere. Her giver “Vælgermøder i Ballerup” en mulighed for at få denne kontakt, ligesom vælgerne også her, får en mulighed for direkte, at spørge kommunevalgets kandidater, hvad de vil gøre for vælgerne.

Der kan være vælgere som ikke synes deres stemme er noget værd. Det resulterer i, at de ikke stemmer. Det så vi til sidste kommunalvalg, hvor det var vælgerne i de almene boligområder der i stor stil valgte valget fra.

“Vælgermøder i Ballerup” har med sine fire vælgermøder i Grantoften, Bispevangen, Hede- Magleparken og nu igen i Grantoften, til formål at få vælgerne til stemmeurnerne, når kommunalvalget løber af stablen den 19. november, 2013. Med stemmer følger magt og mulighed for at påvirke beslutninger. Derfor vil “Vælgermøder i Ballerup”, lavet Vælgermøder i de almene boligområder.

 

Mødet også denne gang bliver styret af Niels Gulbech-Eiruff, sammen med makkeren René Cromefeldt-Bie, som begge står bag “Vælgermøder i Ballerup”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *