Tiedemann: »Jeg er da åben over for forslag«
helle-t.jpg
Kratvej »Også i vores kommune køres der alt for hurtigt og hensynsløst! Jeg går til valg på hastigheden ned og sikkerheden op.«

Denne statusmeddelelse skrev den socialdemokratiske formand for teknik- og miljøudvalget, Helle Tiedemann, på Facebook forrige søndag. Det fik Ballerup Bladet til – ligeledes på Facebook – at spørge ind til trafiksituationen på Kratvej i Måløv:

-Hvad er din holdning til det trafikkaos, der råder alle hverdagsmorgener på Kratvej ved kirken? Hvornår skal der gøres noget? Hvor høj en prioritet har det for formanden for teknik- og miljøudvalget?

»Den voldsomme trafikbelastning i vores kommune er utålelig. Trafik står højt på formandens dagsorden, og vi bliver nødt til at gøre noget for at mindske belastningen. Farten ned til max. 50 indenfor byskiltene og max. 40 i beboede områder. Hvis flere forældre kunne følge børnene i skole til fods eller på cykel, så ville belastningen komme ned og sundheden komme op! Vi har en trafiksikkerhedsplan, som vi følger og prioriterer efter,« svarede Helle Tiedemann til at starte med.

-Nu spurgte jeg helt specifikt til Kratvej ud for Måløv Kirke. Jeg gentager: Hvad er din holdning til det trafikkaos, der råder alle hverdagsmorgener på Kratvej ved kirken? Hvornår skal der gøres noget? Hvor høj en prioritet har det for formanden for teknik- og miljøudvalget?

»Holdningen er at vi bliver nødt til at gøre noget ved det. En del af løsningen kan være, at forældrene ikke kører børnene til skole, men går eller cykler. Jeg har rigtig svært ved at finde egnede trafikløsninger på lige præcis det sted, men er da åben overfor forslag,« svarede HelleTiedemann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *