Teaterworkshop med Preben Kristensen
Preben-Kristensen-workshop2-copy.jpg
De to skuespillere Preben Kristensen og Mads Knarreborg underviste på Skovlunde Byteater.
skuespil Skovlunde Byteater gjorde et scoop, da det, med økonomisk støtte fra Ballerup Kommunes kulturfonds børnepulje, engagerede skuespiller Preben Kristensen til afvikle workshop for byteatres medlemmer.

Workshoppen havde som overskrift »tekstforståelse, kropssprog og formidling af roller i dybden«.

Preben Kristensen havde taget skuespiller Mads Knarreborg med som medinstruktør, og i forening øste disse to ud af erfaringer og gode råd. Medlemmerne mimede og agerede i små rollespil under instruktørernes iscenesættelse.

»Det blev en uforglemmelig og udbytterig oplevelse for alle,« fortæller Skovlunde Byteaters kasserer Villy Bærtelsen til Ballerup Bladet

Begge skuespillere udtrykte efterfølgende beundring for deltagernes interesse, mod og dygtighed.

Efterårets sidste workshop for Skovlunde Byteaaters medlemmer, bliver den 24. oktober, hvor den konservatorieuddannede sanglærer Ditte Bastrup, vil undervise i forskellige sangteknikker, taleteknikker, samt arbejde med at få styrke og klang på skuespillernes stemmer.

Preben-Kristensen-workshop3-copy Preben-Kristensen-workshop1-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *