Tak for stemmerne
Debat Jeg vil gerne have lov til at sige tusind tak til de 335 borgere i Ballerup, som til kommunevalget valgte at sætte deres kryds ved mit navn og dermed placerede mig som den 5. bedste socialdemokratiske kandidat på de personlige stemmer.

Jeg er meget overvældet!

Jeg vil især gerne rette en tak til borgerne tilhørende Egebjergskolens og Højagerskolens valgdistrikter for deres suveræne opbakning, som alene udgjorde 213 personlige stemmer.

Jeg går til opgaven med stor ydmyghed og vil ikke glemme, hvorfor jeg sidder der, og hvem der sendte mig ind på taburetten i de næste fire år. Skulle det ske, må man sparke mig og slå mig i hovedet med en kølle, til jeg skammer mig!

Jeg glæder mig til opgaven og håber at kunne gøre en forskel for borgerne i Ballerup.

1 kommentar om “Tak for stemmerne”

  1. Dennis siger:

    Tillykke Charlotte 5. bedste super godt.
    Jeg tænker om det ikke bare er nok at vi i de næste 4 år, taler sammen om hvad og hvordan du kan være med til at sikre vores kommune, den bedste udvikling.

    Dennis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *