Svømmerne bestod generalprøven
Triton-Elite-2013.jpg
6 seniormedaljer, 5 juniormedaljer og 22 finalepladser tog Tritons elitesvømmere med hjem fra Farum.
Svømning Tritons elitesvømmere udviste flot form tre uger før DM på kortbane.

Ved de netop overståede Østdanske Kortbanemesterskaber i Farum den 25.-27. oktober 2013 fik Tritons senior- og juniorsvømmere taget temperaturen på deres form godt uge uger før DM på Kortbane, som afholdes i Gladsaxe midt i november.

Trods fortsat hård træning og nylig hjemkomst fra en 12 dages tung træningslejr i udlandet var niveauet og humøret højt blandt svømmerne. Stævnet havde primært til formål at være en generalprøve til det forestående DM på Kortbane.

Og svømmerne bestod generalprøven.

De udviste fin form og en synligt imponeret Elitechef, Morten Mastrand, som efter kun godt tre måneder på kanten som klubbens nye eliteansvarlige, udtaler:

»I betragtning af, at svømmere stadig ligger i hård træning, og nogle af dem har været træningsbelastet efter træningslejren og det nye trænings set-up, er jeg meget tilfreds med resultaterne og kan kun glæde mig til DM på Kortbane, hvor jeg har en stor forventning til, at vi kan gøre os gældende i flere af senior finaleafsnittene.«

Triton var i Farum godt repræsenteret i finaleafsnittene i løbet af stævnets tre dage, og 11 gange måtte Tritons elitesvømmerne på podiet for at få hængt en medalje om halsen. Den største overraskelse var i damernes holdkonkurrence 4×200 fri, hvor Tritons elitepiger indtog en flot andenplads og for første gang i klubbens historie vandt en medalje på denne disciplin i seniorrækken.

På juniorsiden var det især den meget unge elitesvømmer Katrine B. Hansen, som gjorde en flot figur ved at tage hele 4 individuelle medaljer hjem og dermed fik sig placeret i toppen af dansk svømning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *