Stor festdag på Egebjergskolen
skoleleder-Rasmus-Bonde.jpg
Rasmus Bonde er ny skoleleder på Egebjergskolen. Foto: Brian Lindberg
Fejring Elever og medarbejdere på Egebjergskolen havde ikke bare én men to gode grunde til at holde fest. Skolen fyldte 44 år og så har den fået ny skoleleder.

SE BILLEDER

Flaget var hejst og hallen pyntet festligt op med flag og farvestrålende balloner. På gulvet sad alle Egebjergskolens elever og ventede spændt på dagens hovedperson.

Fredag den 1. november var en helt særlig festdag for såvel elever som alle de ansatte på Egebjergskolen. For ikke alene fyldte skolen 44 år, så har den også fået ny skoleleder, som skal overtage roret og føre Egebjergskolen sikkert gennem de store forandringer, der følger, når den nye skolereform skal implementeres om kort tid.

Skolens nye leder fra 1. november er Rasmus Bonde, der kommer til Egebjergskolen fra en stilling som souschef på Bellahøj Skole. Han er 39 år og bor med sin kæreste og barn på Nørrebro i København.

Velkommen Rasmus

Han blev modtaget på bedste rockstjernevis med ’high fives’, klap, tramp og jubel, da han præcis klokke 10 kom gennem døren til skolens hal.

Det var den konstituerede leder Pia Dreisig der havde æren af at kalde ham ind, inden borgmester Jesper Würtzen overtog mikrofonen for at byde Rasmus Bonde endnu mere velkommen.

»Rasmus, jeg er sikker på, at du her har fået et rigtigt ønskejob. Egebjergskolen er nemlig en rigtig god skole,« sagde borgmesteren til stor begejstring for alle eleverne.

»Jeg ved, det er en rigtig god skole, fordi jeg har arbejdet her som lærer, som lærervikar og så har jeg også arbejdet ovre i Fritter 2,« fortsatte borgmesteren til endnu mere jubel.

»Og så har jeg faktisk også selv gået her. Jeg gik ud af 9. klasse i 1981,« tilføjede han.

Hans tale blev rundet af med tre gigantiske hurra’er, som sjældent er hørt højere, hvilket Pia Dreisig også måtte rose børnene for.

Herefter var der masser af god underholdning fra skolens musicalhold og 4.-5. klasserne, der sang forskellige sange.

Taler var der også mange af – for sådan er det jo, når en ny skoleleder skal bydes velkommen. Og efter velkomsten i hallen var der 44 års fødselsdagskage til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *