Står ved mit argument
Debat Et lægefællesskab i Skovlunde er stadig en god ide!

Efter have læst reaktionerne på mit læserbrev her i avisen d. 15/10 står jeg stadig fast ved mit argument om, at et lægehus i Skovlunde ville være en fantastisk idé. Et lægehus der rummer flere forskellige muligheder og er tilgængeligt – adgangsmæssigt – for borgerne.

Jeg er glad for de reaktioner, som der har været, for det betyder jo, at debatten bliver taget op, og at vi dermed diskuterer, hvordan vi kan gøre vores samfund bedre.

Til Jørgen Steen Andersen kan jeg sige, at jeg så glad for at høre at I allerede har et velfungerende lægefællesskab. Jeg ville dog mene, at hvis I alle lå under samme tag, ville det give borgerne nemmere adgang til jer alle, samtidigt med at brugen af specielle tilbud ville være nemmere, bl.a. med hensyn til ferielukning m.m.

Til Karsten Kreigel vil jeg blot sige, at når du har fralagt dig din valgkampsretorik og stopper med dine underlige bemærkninger til, hvad der er ”typisk socialdemokratisk politik”, så tager vi en seriøs snak om, hvordan vi rent faktisk gør en forskel for borgerne i Skovlunde.

LÆS OGSÅ: Jørgen Steen Andersens indlæg: ‘Skovlunde-lægerne er tilgængelige’

LÆS OGSÅ: Karsten Kriegels indlæg: ‘Ja til kommunesammenlægning’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *