Spilleglade spillemænd i Ballerup Jazzklub
The-Dixieland-Gipsy-Band-copy.jpg
The Dixieland Gipsy Band kan opleves i Baghuset fredag den 8. november.
Koncert På fredag er der koncert med The Dixieland Gipsy Band i Baghuset.

Spilleglæde, hvad er det? Sigurd Barret fortæller, at han på en færgetur til Tunø Jazzfestival, havde fornøjelsen at høre The Dixieland Gipsy Band underholde på hele overfarten, nogle timer på havnen, to timer på scenen, flere timer på havnen igen og på hele færgeturen hjem. Jeg tror de spillede 10 timer i træk, fortæller Sigurd Barret. Se det, mine damer og herrer, er spilleglæde.

Fredag den 8. november er det Ballerup Jazzklubs tur til at inviterer publikum indenfor i Baghuset til koncert med The Dixieland Gipsy Band.

De kommer fra Aarhus/Randers kanten og dannede bandet i Peter Lunds køkken i 2006. Målet skulle være at skabe høj kvalitets underholdning med udgangspunkt i deres fælles interesse for Django Reinhardt, Stéphane Grappelli og Svend Asmussen. Det blev til en råswingende energibombe, der er skudt ud af den traditionelle jazz og eksplosive swingmusik fra 30’erne og 40’erne.

Lasse Høj Larsen er en artist på sin violin, og sammen med Peter Lund på guitar og bassisten, mundharmonika- og melodicaspilleren Jacob Venndt synger de flerstemmigt, så det er en fryd.

Koncerten begynder klokken 20, men der er som sædvanlig ’happy hour’ fra klokken 19.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *