Så mange elev- og praktikpladser har vi
Debat Bjarne Jelsborg efterspørger antallet af lærlinge/praktikanter i Ballerup Kommune, og hvor de er ansat.

Som jeg skrev i et tidligere svar har Ballerup Kommune pr. 1. september 2013 139 elev- eller praktikpladser. De fordeler sig på følgende måde:

Pædagogiske assistentelever (44), social- og sundhedshjælperelever (59), social- og sundhedsassistentelever (15), klinikassistentelever (3), tømrelærlinge (2), ernæringsassistentelever (2), kontorelever (10), datateknik-elev (1), IT-support-elev (1), serviceassistentelev (1), landbrugselev (Grantoftegård 1).

Kommunalbestyrelsen vedtog i forbindelse med budgettet for 2014 at ansætte yderligere fire elever.

Jeg håber, at vores virksomheder også bliver inspirerede til også at tage en ekstra elev – eventuelt kun i delpraktik – sådan at vi kan sikre, at alle unge får mulighed for at gennem deres uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *