S skaber usikkerhed
Debat Hanne Andersen angriber igen undertegnede den 22. oktober.

Det er ikke DF – men Socialdemokratiet – der skaber usikkerhed, når man nedlægger et velfungerende tilbud som lægevagten og lader det erstatte af en sygeplejebetjent vagttelefon.

Sundhedsstyrelsen har såmænd også udtrykt bekymring over for Region Hovedstadens eksperiment.

For slet ikke at tale om de mange læger – også læger på hospitalerne – der er bekymrede bl.a. over, hvad nedlæggelsen vil betyde for ventetiden på skadestuer.

Jeg håber for patienternes skyld, at Dansk Folkeparti får indflydelse efter regionsrådsvalget – der er rigtigt, rigtig meget at rette op på efter fire års misregimente.

LÆS OGSÅ: Hanne Andersens indlæg ‘ Skaber igen usikkerhed’

1 kommentar om “S skaber usikkerhed”

 1. Kenneth Kristensen Berth.
  Det er ikke fordi jeg ikke ønsker at debattere med dig, men!
  Nu har vi to debatteret dette emne i flere numre af Balleruo Bladet.
  Derudover var der et indlæg, i uge 43, skrevet af Lars Schmidt, Ballerup Bladets redaktør, som refererede til direktøren for Region Hovedstadens Akutberedskab, Freddy Lippert, som var kommet med, en meget saglig beskrivelse af hvordan 1813, bliver een indgang Sundhedsvæsenet, til gavn for borgerne.
  Nu mener jeg vi skal vise Ballerup Bladets læsere den respekt, nu hvor vi begge er kommet med vores synspunkter, at lade borgerne selv tage stilling til hvilke partiers kandidater de ønsker at stemme på, til regions- og kommunalvalget, den 19. november. 2013
  Tak for debatten.
  Med venlig hilsen
  Hanne Andersen S
  Regionsrådsmedlem/Regionsrådskandidat nr. 13
  Kratvej 29
  2760 Måløv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *