Respektløshed for naturen
Debat Et styre er ligeglad med naturen og deres beboers ve og vel.

Ellers havde man ikke givet industrigiganten Novo tilladelse til at fremføre sin helt egen mega dobbelte industriledning tværs ned gennem vores boligområde, med enestående tilgrænsende og nyrenoverede landskaber, beliggende forinden og ikke mindst efter, i form af Hjortesprings-Kilen.

Med sådan fuldstændig u-naturlig beslutningen, blev disse værdier gennemrodet og endevendt i alle gravekunstens regler, gennem et halvt år. Og medførte en dræning og grundvands problematik, af de helt store, for fremtidens grundvandstilstand, som er ganske uforståelig for menigmand. Det er jo ikke Jagtvej eller Nørrebrogade der er tale om.

Den respektløshed for natur må tilskrives alle politiske partier, så det lover ikke godt for kommunen i fremtiden, endda med kvinder i top i tekniske udvalg.

Men i en overgangsfase kan de rette folk måske vise sig, hvis de ikke er jaget væk fra kommunen af andre årsager. Og fundet bosætning, hvor kreative løsninger ikke går ud over de fundamentale livsværdier, som borgerne, såvel som naturen endnu har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *