Rengøring på plejehjem
Debat Min svigermor Aase Lohse er på plejecentret Sønderhaven, og jeg kan give Lone Madsen fuld støtte i, at der er utrolig beskidt i lejlighederne på Plejecentret Sønderhaven.

Affaldspanden bliver ikke tømt i flere uger – støv over det hele – nullermænd alle steder især på badeværelset – toilettet fyldt med lo… både i kummen, på brættet og ovenpå låget. Da vi besøgte svigermor med nogle af vore venner, begyndte de at tørre støv af og spørge efter en kost. Total pinligt!

Og alt dette i betragtning af, at hun betaler for rengøring!

Efter vor henvendelse til personalet fik vi at vide, at der er rengøring på gangene og i fællesarealerne, men beboernes lejligheder skal rengøres af personalet, og det har personalet ikke tid tid. Dette kan tydelig ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *