Opråb fra kanten
Debat Man må sige, at de udsatte borgere har fået en stemme i Lisbeth Zornig.

På vælgermødet ’Stemmer på Kanten’ på Ballerup Bodega fik hun fyret nogle knivskarpe og provokerende udmeldinger af og dermed givet op til en meget engageret og livlig debat mellem politikere og fremmødte. Lars Schmidt fra Ballerup Bladet var til stede, og vi ser frem til at læse hans beskrivelse af mødets forløb.

Et forhold står dog lysende klart for os.

Der blev efterlyst et forum, hvor de udsatte, som selv beskriver sig som f.eks. hjemløse og misbrugere, kan komme til orde.

På mødet oplevede vi i praksis, at der (naturligvis) også blandt de udsatte er personer med ressourcer og lyst til at gøre en forskel.

Personer med smertefulde personlige erfaringer fra et liv på kanten; med mod til at stå frem og dele ud af deres erfaringer og ideer til forbedringer af deres forhold.

Et råd for udsatte blev foreslået.

En god idé, som vi vil tage op og arbejde videre med.

Vi må og skal finde en dialogform, som matcher den virkelighed, som de udsatte borgere lever i og med!

1 kommentar om “Opråb fra kanten”

  1. jørgen flyr siger:

    Socialdemokraterne er med til at sparke folk ud over kanten. Føj for en gang hykleri i kommer med.

    De udsatte er en konsekvens af den førte politik, som bla. Socialdemokratiet har ansvar for. Når Socialdemokratiet har tilsluttet sig EUs Finanspagt og derfor ikke vil føre en tidligere socialdemokratisk politik som under Nyrup, der øger beskæftigelsen gennem at øge købekraften, så der bliver sat gang i hjulene. I stedet går man den anden vej og begrænser købekraften, så arbejdsløsheden vokser og vokser. Man udhuler også overførselsindkomster for pensionister, dagpengemodtagere af alle slags, kontanthjælpsmodtager, hvor nu også de 25-30 årige (ligesom de 18-25 årige) sættes på fattighjælp (halv kontanthjælp), som de ikke kan leve af og betale husleje og andre udgifter med. Nu skal samlevende kontanthjælpsmodtagere også forsørges fra 1.1.2014 af deres samlever. Det er i strid med Grundloven. I burde skamme jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *