Ny hos Schneider
17BBLSchneider-navne.jpg
Ivan Grosser er ny salgsdirektør i Schneider Electric i Ballerup.
Nyt job Ivan Grosser, 40 år, er netop tiltrådt som ny salgsdirektør i Schneider Electric i Ballerup, hvor han har det overordnede ansvar for salgsaktiviteter i Buildings Business.

Et af Ivan Grossers fokusområder bliver intelligent og energirigtig bygningsdrift i større byggerier så som kontorbyggerier, skoler og hospitaler.

Ivan Grosser kommer fra en stilling som Regionschef i Hilti Danmark A/S, hvor han i syv år var en del af den danske ledelsesgruppe. Tidligere har han haft forskellige roller i Sun Microsystems og Mars Inc. Sidstnævnte har han været hos i 10 år, senest som Scandinavian Sales Manager.

Den nyudnævnte salgsdirektør ser frem til udfordringen om at sikre en skarp, national salgsprofil, der støtter Schneider Electrics overordnede vision om at sikre energibesparelser uden at gå på kompromis med brugernes daglige komfort.

»Jeg glæder mig meget til at være en drivende kraft i at skabe succesfulde og effektive salgsteams med høj medarbejdertilfredshed. En af mine helt centrale opgaver bliver at udvikle en stor grad af teamspirit internt i salgsafdelingen og sikre et optimalt samarbejde, der kommer vores samarbejdspartnere til gode,« siger Ivan Grosser, der bliver en del af ledelsen i Buildings Business i Schneider Electric Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *