Ny dirigent i Baldur
Jesper-Hyllested-2-copy.jpg
Frontfigur Baldur, Ballerup Brass Band, har fået ny dirigent. Den 33-årige tubaist i Den Kgl. Livgarde Jesper Hyllested afløser Susanne Vibæk, der har stået i spidsen for orkestret de sidste fem år.

Jesper Hyllested er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium på tuba og pædagogik – og har allerede vist sine evner som dirigent i adskillige andre brass bands.

Jesper Hyllested stod i spidsen for Baldur til Musikfesten i august og lørdag den 2. november byder han og orkestret op til en festlig aften i Baghuset; den populære Vinfest med god musik og fællessang.

»Publikum vil gå hjem med en smag af god vin i munden og med en følelse af at have oplevet rigtig god underholdende musik,« siger Jesper, og han betragter Baldur som et folkeligt orkester med et godt repertoire, som er værd at høre på.

At være dirigent for et amatørorkester er for en professionel musiker en god blanding af hobby og arbejde, understreger Jesper, der er utrolig glad for at have overtaget dirigentpinden. Derfor vil han arbejde på at udvikle Baldur og forsøge at bryde med de gamle rutiner, som måske trænger til en overhaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *