Natur og bevægelse i Harrestrup Ådal
Natur-der-bevæger-copy.jpg
DGI Storkøbenhavns projekt ’Natur der Bevæger’ er begyndt i Ballerup Kommune, hvor cirka 40 børn i efterårsferien var med til ferieaktiviteter i Harrestrup Ådal.
Udeliv Forenings- og aktivitetsudvikling i den bynære natur er omdrejningspunktet, for DGI Storkøbenhavns projekt Natur der Bevæger, som i år er startet op i Ballerup Kommune.

I samarbejde med det lokale foreningsliv tilbyder Natur der Bevæger natur- og udeaktiviteter for børn og unge i Harrestrup Ådal.

Natur der Bevæger fokuserer på natur, motion, udeaktiviteter og friluftsliv og henvender sig til alle interesserede. Målet er at præsentere kommunens borgere for de mange muligheder, der er for at lave sjove, sunde og lærerige udeaktiviteter i naturen i Ballerup.

Natur der Bevæger er målrettet børn og unge, i både skole-, institutions- og fritidsliv. Projektet tilbyder også arrangementer og inspirationskurser til voksne, både pædagogiske fagpersoner, foreningsfrivillige og forældre, som er vigtige rollemodeller for en sund og aktiv livsstil.

»Jeg ser frem til at igangsætte en masse spændende aktiviteter i Ballerup og glæder mig til at præsentere kommunens børn og unge for sjove natur- og udeaktiviteter, motion og friluftsliv i samarbejde med foreningslivet,« siger Jacob Nøhr Schubart, der er ansat som projektleder til at varetage projektet i Ballerup Kommune de næste tre år.

I efterårsferien deltog omkring 40 børn og unge i alderen 6-13 år fra institutioner i Hede-Magleparken i ferieaktiviteter i Harrestrup Ådal. Her inviterede Natur der Bevæger til træklatring, GPS-billedjagt og bålaktiviteter i Harrestrup Ådal i området Haraldsminde.

For mere information se www.naturderbevæger.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *